A jégkorong -berendezések méretének

méretének fontossága a jégkorong -berendezések méretének értéke
2015.11.26., Feladta Alanic Global
A jégkorong -berendezések méretezése nagyon létfontosságú a játékosok teljesítményének maximalizálásához. A sisaktól a korcsolyáig mindennek be kell tartania a méretezés politikáját, hogy a viselői a legjobbak legyenek anélkül, hogy a fogaskerekek korlátozásait szembesülnék. Sokkal több, mint nem, ez nem olyan sport, ahol az egy méret minden illeszkedik. A kiterjedt testreszabás szükségessége általában felmerül a csapat fogaskerekeinek létrehozásakor, függetlenül a szakértelem korcsoportjától.

Azok a berendezések között, amelyek nem képesek megfelelő méretezés nélkül, a sisakok rámutathatnak a legfontosabbra. A sisakok a legfontosabb biztonsági fogaskerekek a jégkorongban. Nagyon alapvető szavakkal: a jobb, ha a sisak nagyobb lesz, a kínált védelem lesz. A párnától a héjig, a hevederekig a ketrecekig tartó mindent a játékosok fejméretű szintje szerint kell létrehozni.
Az Ausztrália jégkorong -berendezések gyártói szintén nagy hangsúlyt fektettek a ketrec alakjára, hogy megfeleljenek az egyes szereplők arcszerkezetének. És ez nem csak a nagy bajnokságról szól, hanem az amatőr játékosokról is. A jégkorong -hordozó pad méretezése ugyanolyan fontos, mint a sisak. Egy jól illeszkedő hordtáskát a felsőtest védelme használ, beleértve a gallércsontot, a bordát, a bicepszet és a hátát. A túl nagy méret vagy a túl kicsi méret veszélyeztetheti a kényelmet, befolyásolhatja a teljesítményt, és sokkal több károkat okozhat, mint a lejátszót a külső sérülésektől. Ha egy kis időt tölt el, hogy kitalálja az érintett csapattagok ideális méretét, az időt és a pénzt jól elérte.
A következő berendezések, amelyek megfelelő méret nélkül kudarcot vallnak, a térd és a sípcsont védőpárnák. A megfelelő illeszkedés várhatóan tökéletesen körülveszi a patella (térdsapka területét) anélkül, hogy túl szorosan átcsúsztatná vagy átölelné a területet. A túl nagy méret vagy a túl kicsi méret nem csak veszélyezteti a mozgást a játékos részén, hanem a kockázatot is, amely további károkat okoz. Ugyanez mondható el a jégkorong -kesztyűkről, ruházatokról, korcsolyákról és alulhéjakról is.
Figyelembe véve azt a tényt, hogy a jégkorong -berendezések és a ruházat nem tekinthető magától értetődőnek, az ömlesztett vásárlók részéről elengedhetetlen olyan gyártókat keresni, akik rendkívül aprólékosak a méretezés során. Noha igaz, hogy a tétel legjobbjai minden bizonnyal költséggel járnak, ez egy jól elvégzett befektetés lesz.
Címkék:

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *