Remizáló javaslatok és trükkök, amelyek a legdivatosabb 90 -es évek megjelenésének

elérésére szolgálnak, hogy csökkentsék a gyors divatfogyasztást, a használt ruhák vásárlását, az A.K.A Rimping -t manapság sokkal inkább érdekli. Nem csak, hogy kapunk néhány egyedi, olcsóbb és egyfajta szekrényét, hanem a legfontosabb dolog a takarékosság, a környezetbarát is.

Most, figyelembe véve, hogy sokkal több és sokkal több takarékosabb rajongó van, ne lepődjön meg, ha a „riválisai” is növekszik.

Mi a takarékos?

A takarékosság egy olyan tevékenység, amelyben a használt termékek vásárlására alacsonyabb áron vásárolnak, mint általában a piacon. Nem meglepő, hogy ezt a vásárlási tendenciát számos különböző körből származó ember imádja. A férfiaktól, a nőktől, a felnőttektől kezdve a tinédzserekig. Nem is említve, hogy a választások százakat érhetnek el, és azoknak is alkalmasak, akik divatosnak akarnak tűnni, különösen a 90 -es évek ruháinál.

Hogyan lehet megszerezni a legjobb ajánlatot?

Ha még nem ismeri a takarékosságot, akkor félelmetesnek tűnik számodra. Minden bizonnyal van néhány javaslat és trükk, amelyet szem előtt kell tartani a takarékos vásárlási játékok lejátszásakor. Ha követi ezeket a tippeket, akkor sikeres takarékos lesz. Nagyon sok pénzt takarít meg, és csodálatos ruhákat talál a szekrényéhez.

Helyszíni kutatás

Az első dolog, amit meg kell tennie, a hely kutatása. Próbáljon meg kutatni a jó, megbízható takarékos helyeket, és kínál jó dolgokat, így nem fog csalódni. Böngészhet az interneten, vagy megkérdezheti a barátokat vagy rokonokat. Ha már ismeri a helyet, akkor azonosíthatja a legmegfelelőbb időt a látogatáshoz, hogy a takarékos folyamat simább legyen!

Összpontosítson arra, amit keres

Mivel rengeteg ruha van, amit takaríthat át, ügyeljen arra, hogy mindig ellenőrizze a ruhák minőségét. Vessen egy pillantást az anyag, a szín, a varrás minőségére, és ellenőrizze, hogy vannak -e olyan hibák, mint például a foltok vagy lyukak. És összpontosítsa a keresést az Ön által keresett szüreti modellel, próbáljon meg néhány vintage blúzt, magas farmern nadrágot vagy klasszikus ruhát kinézni.

Lásd még

Divat, ajándék, ékszerek
Finom gyűrűs gyűjtemények, amelyek ideális romantikus ajándék a szeretteinek

Okos alku

A takarmányozás másik előnye, hogy alkudhatunk. Ha a takarékos áruk ára általában alacsonyabb, de továbbra is alku. Sőt, amint azt korábban tárgyaltuk, ha vannak bizonyos hibák az árukban, akkor valóban kifogásként használhatják őket az ár alkujának.

Viseljen kényelmes ruhákat

Ez elengedhetetlen az a ruhában, amelyet takarítva visel. Ismét a takarékosság olyan, mint a kincsvadászat, tehát extra energiát, időt és alaposságot igényel a jó dolgok eléréséhez. Ezért nagyon elengedhetetlen, hogy kényelmes ruhát viseljen a mozgatáshoz. Attól függően, hogy hol vásárol, néhány takarékos üzletnek nincs megfelelő helyisége – és nem javasoljuk, hogy vásároljon semmit anélkül, hogy megbizonyosodna arról, hogy illeszkedik -e, mivel számos takarékossági üzlet nem ad vissza visszatérítést vagy cserét. Ennek érdekében viseljen egy felszerelt tartály tetejét és motoros rövidnadrágját vagy nadrágját, hogy a lehető legkönnyebben kipróbálhassa a dolgokat, még akkor is, ha az a bolt közepén történő váltásnak is jelent. Egy olyan takarékos áruház számára, amely felszerelt helyiségekkel rendelkezik, ez gyors és hatékony változást is eredményez.

Tisztítsa meg őket a legjobban

Tegyük fel, hogy sikerült vásárolnia ezeket a takarékos ruhákat. Tekintettel arra, hogy az áruk használt és piszkosak lehetnek, az a jó, hogy egy éjszakán át áztassa őket egy antiszeptikus folyadékban, hogy minden baktérium és szennyeződés eltűnjön.

További inspirációk a 90 -es évek stílusáról

GETTY: Melodie Jeng

GETTY: Daniel Zuchnik

GETTY: Donell Woodson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *