Stílusos munkássákok: Jean az Extra Petite -ből megosztja kedvenceit!

A divatos munkássákok vadászatánál? Beszéltünk a nők számára a legjobb munkakörökről, a legjobb munkássákokról, a legjobb táskákról és a profi táskákról, a nyári munkatársak táskáiról, az interjúkat, a bőröndökről az éjszakai kirándulásokhoz, és mennyire költenek mindegyikre költenek mindegyikre. – A mai vendégbejegyzésben a Jean az Extra Petite -ből divatos munkássákot hoz neked, közvetlenül a saját szekrényéből. A Petite-központú divat mellett a Jean blogja különféle méretű munkaruhákkal és kiegészítők véleményével is rendelkezik. Jean olyan kedves volt, hogy egy nagyszerű vendégbejegyzéshez hozzájárult a változtatásokhoz az utolsó szülési szabadságom során – Üdvözöljük, Jean! – Kat.
Helló Corporette olvasók! Ma belépek a Kat-ba, hogy beszélgethessek a munka-megfelelő kézitáskákról, amelyek legalább egy laptopot és néhány dokumentumot illesztenek. Tudom, hogy mindannyiunknak különféle igényei és preferenciái vannak az anyag, a szerkezet és az árkategória szempontjából, tehát néhányat húztam a saját szekrényemből, amelyek széles körű lehetőségeket fednek le!

Frissítés! Legújabb kedvenc divatos munkássákunk
A Corporette legújabb kedvenceink közé tartozik ezek a nagyszerű alapvető, divatos munkássákok:

Fent, a nők számára a legjobb munkák közül néhány: egy* / kettő* / három / négy* / öt / hat* (nem képzelhető el, de tumi és dagne dover! strukturált táskák…

Jean sok divatos táskája a munkához
Először az én költségvetési választásom – az egyetlen társadalom visszafordítható „Milánó” tétele. Fekete szintetikus bőrben kapható, amely megfordítja a krémet, vagy egy sötétkék szintetikus bőr, amely megfordítja a vászon haditengerészet csíkját, és az értéktárgyakhoz levehető tasakkal rendelkezik. Ez a mai legnagyobb lehetőségek közül, és illeszkedik az ebédhez, a laptophoz, a cipőcsere és még sok más. Az anyag nagyon Kameruni labdarúgó-válogatott Mez hajlékony, és számomra az egyetlen figyelemre méltó hátránya, hogy fordított, amikor az egyik oldalon varrási varratok vannak kitéve.
Kiskereskedelmi ár: 59,95 USD (kuponok a nettó körül rendelkezésre állnak)
Eladva: Egyetlen Társaság
Lásd a kapcsolódó bejegyzésemet.

Egy másik értékválasztás, ez az Ann Taylor „Galéria” táska az egyik minden idők kedvenc kézitáskám. Számos nő azt kérdezte, hogy Celine vagy más tervező -e, és csodálkozva rájönnek, hogy nemcsak a szintetikus bőrnél van. Ebben a szezonban a táska klasszikus fekete, haditengerészet vagy ez a harmatos rózsaszín „reggeli köd” című filmben érkezik. Az anyag közepes szerkezetű (állva állva áll a lejtőkkel szemben) és vastagsággal, a táskával belső cipzáras zseb és külső nyílás zsebével rendelkezik.

Kiskereskedelmi ár: 118 USD (vigyázzon a gyakori 30–40% -os promóciókra)
Eladták: Ann Taylor boltban és online
Lásd a kapcsolódó bejegyzésemet.

A valódi bőrbe és a magasabb árkategóriába sorolva a Mansur Gavriel minimalista vonalakkal és színes meglepetéssel rendelkező minőségi bőrzsákokról ismert. Jelenleg a totok sima, zöldségbarát bőrben kaphatók, nyers rejtekhely vagy sima gyanta bevonatú belső terekkel. Az összes totnak kivehető cipzáras tasakja van, amely kontrasztos színű is van. Felhívjuk figyelmét, hogy a kis táskám cseppje a téli szezon kabátokhoz képest – Marokkói labdarúgó-válogatott Mez hallottam, hogy a 2014 őszén hosszabb ideig módosítják, és új bőr- és színes lehetőségeket adnak hozzá.
Ár: 485 USD (kis méretre) és felfelé
Eladták: Net-A-Porter, Bergdorf Goodman, Jenny Kayne, Select Theory Stores
Lásd a kapcsolódó bejegyzésemet.

Azok számára, akik szeretik a nyomtatott táskákat (amelyek véleményem szerint jól néznek ki, ha sok egységes színt viselnek), a Goyard Totes a márka kézzel festett chevron bevonatú vászonját tartalmazza, illeszthető leszerelhető tasakkal. Ez a legkönnyebb és hajlékonyabb lehetőség a mai más fajtákhoz képest, és ezt is használom a leggyakrabban a munkán kívüli megbízásokhoz. Sokkal strukturáltabb, boxier tócsontos verziót is készítenek, amelyet a bal oldali fotón mutatok összehasonlítás céljából.

Ár: 1150 USD (St. Louis PM / BILL BASIC színekben) és felfelé
Eladva (csak üzletben vagy csak telefonos megrendeléseknél): Barney, Bergdorf Goodman, Goyard San Francisco
Lásd a kapcsolódó bejegyzésemet.

A mai tartományban a Plurge végén található a Prada Saffiano Tote, amely széles méretű és stílusú választékban található (nyitott felső, dupla cipzáras zsebek, Portugál labdarúgó-válogatott Mez leválasztható vagy anélkül, stb.). Az egyik, amit megmutatok, a közepes kettős cipőfutó, a Take On Strap-val, amely nagyon szorosan illeszkedik egy 12 ″ -es Across laptophoz. Kipróbáltam a nyitott felső top -stílust is, amely sokkal könnyebben illeszkedik a laptophoz. Kedvenc szempontjaim a strukturált alak és a Saffiano bevonatú bőr, amely egy kicsit sokkal karcolás/folt/vízálló, mint a szokásos bőr.
Ár: A pontos stílusú ábra 2350 USD, de vannak különféle kisebb vagy nagyobb lehetőségek. Keressen 10% -os e -mail regisztrációs kedvezményeket a SAKS vagy az NM webhelyein, vagy többszintű ajándékkártya -promóciókat.
Eladták: Prada és sok csúcskategóriás áruház, köztük Neiman Marcus.
Lásd a kapcsolódó bejegyzésemet.

Olvasók, melyek a kedvenc munkássákod és totok? Van -e a ma elképzeltek – és mi a véleményed?

(Kíváncsi a divatos munkássákok más kerekedésére? Itt vannak 2021, 2018, 2017, 2016, 2014, 2014, 2013, 2012, 2011 és 2010).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *