Az Instagram elárasztja a csodálatos stílusokat nagykereskedelmi edzésruhákban

Az Instagram elárasztja a csodálatos stílusokat nagykereskedelmi edzés ruhákban
2017.10.10., Feladta Alanic Global
Az új fitnesz ruházati márkák kialakulásától kezdve a 90 -es Velvet Throwback bejutásáig a fitnesz divat jelenetéhez az aktív ruházat piaca folyamatosan látja az újdonságot meghatározó fordulatokat. A kényelmes klasszikusok, a nyilatkozatok nyomatai és a fitnesz szekrény kapcsán részletesebb részletek, a fitnesz divat forgatókönyve az idén is felmerült a frissesség rohanásával. Noha mindent megismer a hírességektől vagy a folyóiratokban, a legjobb hely, ahol megismerkedhet ezekkel a változásokkal, az Instagram közösségi média platformja. Ez fantasztikus helyként szolgál arra, hogy felhívja a figyelmet a mindennap keringő szexi és legokosabb ruházati ötletek körében.

A fitneszruházat -gyártók vadonatúj lehetőségeket hoznak be az edzés furcsaságára, és ezek könnyen elérhetőek megfizethető áron a vezető kiskereskedelmi üzletekben. A friss nagykereskedelmi edzésruhákban lehetséges látványos stílus -ötlet széles körben felszínre kerül az Instagram -on.

Itt van néhány közülük.
Túlméretezett az új hűvös
Volt idő, amikor az edzésruhák viselése az volt, hogy szexi volt a jól felszerelt és szűk ruházati cikkekben. Manapság a forgatókönyv megváltozott, és a túlméretezett pulóverek visszatértek az edzőteremben a közép- és kevésbé erőteljes edzések során. Ezenkívül ez az edzésklasszikus egy gyönyörű frissítést kap csillogó luxe szövetekkel és finom díszítésekkel.
Mozogj a virágból, mivel a trópusi őrület az őrület
Ugyanazon régi virágos helyett ideje frissíteni a szekrényt a trópusi motívumokkal dombornyomott trópusi nyomtatott ruhákkal. A pálmafáktól és a virágoktól kezdve a neoprén színblokkolásáig, az elégedett, fényes árnyalatokban, ezek a trópusi nyomtatott ruhák, különösen a nadrágok széles körben tendenciák.

A forró kivágások és a nyitott hátsó tartályok
Ideje szexinek kinézni, lélegzőnek és kényelmesnek érezni magát a kivágott és a hát nélküli tartály tetején. Keresse meg az elegáns lézerrel vágott nyakkivágásokat és a bonyolultan fejlett háttámlákat, és ezeket a partikra is viselhetik, és más alkalmi alkalmakkor is, amelyek intelligens atlétikai megjelenést hordoznak.
A bombázók most izzadságbarátak
A csúcstechnológiájú szintetikus szövetekből készült bombázók könnyedén bocsátják ki az izzadást és a nedvességet, és frissen és kényelmesebben tartják a viselőt. A vezető jógaruházat -termelők ebben az évben utat adnak a Trendi Sweat Teljesen ingyenes bombázóknak.
Termés pólók vagy kardok?
A műszaki, de divatos kardok és a növények felsők uralkodnak ebben az évben, a vágásokkal, amelyek kényelmesek és nagyon támogatók.

Ezen kívül a neves jóga nadrággyártók behozták a legfrissebb hálónadrágot.

Címkék:
Fitnesz ruházati gyártók
nagykereskedelmi edzésruhák
jóga ruházati gyártók
jóga nadrággyártók

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

oldali URL

Címke

Név*

Email*

oldali URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *