Hogyan viseljünk flanel ingeket ezen a télen, mínusz a favágó minta

Pontosan hogyan kell viselni a flanel ingeket ezen a télen, mínusz a favágó trend
2016.12.29., Autanic Global kiadta
A flanel szoros megértése
A 16. századi Skóciában a gyökerekkel a flanel általában kiemelkedő a szigetelő tulajdonságai szempontjából. A folytatás előtt fontos rámutatni, hogy vannak különféle flanelek. Míg a csecsemő flanelt alapvetően a fiatalok ruháinak készítésére használják, addig a kantoni flanel, valamint a ceylon flanel jellemző a felnőttek számára ruházat készítésére. A kanton szoptatott pamutból készül, míg a ceylon hibrid, amikor a gyapjú és a pamut keveredik. Tehát az a kijelentés nélkül, hogy Ceylon az az anyag, amely a legfinomabb az év hűvösebb hónapjaiban.

A flanel kiválasztásakor rendkívül fontos az olyan anyag kiválasztása, amely nem érzi magát nehéznek, mert terjedelmesnek és akadályozónak is lehet. Válassza ki a könnyűnek és kecsesnek érzi magát olyan flanelt, hogy hosszabb ideig használja.
Flanel mínusz kockás
Ez egy tipikus mítosz, hogy a kockás egyfajta szövet. Ahhoz azonban, hogy teljesen világossá váljon, a Plaid egy olyan minta, amely rendkívül kapcsolódik a flanelhez. Sokszor a Plaid és a flanel együtt jelennek meg, ám a flanel szintén szilárd színű. Rendkívül ízlésesnek és bölcsnek tűnnek, anélkül, hogy durván és kemény favágó esztétikát biztosítanának neked, amire az ingek rendkívül szimbolikusak. A sárga árnyalatától a pirosig, a barna -kékig, a paletta tömbben kínálják őket. Az őket díszítő kockás minta nélküli flanelek gyorsan kezelhetők más ruházatokkal, valamint figyelemre méltó kiegészítést hozhatnak a szekrényben. Mivel a férfi flanel inggyártók az USA megtervezték őket, hogy ezt a mintát szem előtt tartják, minden bizonnyal elrontja a választást.

Stílus tippek
A szilárd flanel ingek integrálásához a laza kopásba válasszon egy sötétebb kombinációt, és egy pár jól illeszkedő farmernel is összeállítsa őket. A megjelenés javítható egy pár bölcs cipő használatával. A repülők, valamint a bőrkabát fantasztikus válogatás lehet a kiegészítők számára. Alternatív megoldáshoz hasonlóan az inget is viselheti, mint egy kabátot, ahol a gombok nyitva repülnek, egy grafikus pólón. Egy pár zsákos nadrág, valamint a fehér fitnesz oktatók jól működhetnek az együttesnél. Ez a két laza fellépés kiemelkedhet, ha a szokásos feladatok elvégzéséhez vagy a barátaival együtt lógnak.

A szilárd flanel ing ízléses lehetőség lehet a formális beállításokhoz. Helyezze be a flanel darab ruhadarabokat egy testreszabott chinosba. Viseljen egy lángoló kinézetű övet, hogy nagyobb hangsúlyt kapjon az ingre. A körülménytől és a hangulattól függően választhat egy nyakkendőt. kiegészítse az öltözéket egy pár bölcs cipővel. A flanelek a legfinomabban működnek, ha rétegekben használják. Tehát egy sima velúr kabát vagy egy elegáns blézer arra készteti a játék tetejét. Egy elegáns árnyalatú pár, valamint egy messenger táska minden kollégád csodálkozik.

Tehát fordítsa meg a meleget ezen a télen a tökéletes flanel ingrel, amely a legjobban néz ki. A kiskereskedők feltűnő kedvezményekkel nagykereskedelmet kaphatnak a férfi flanel ingekhez. Regisztráljon a márkakereskedésekbe az interneten a legjobb ajánlatokhoz, valamint hogy megkapja a legfrissebb termékeket, amelyeket kínálnak.

Címkék:
flanel ingek nagykereskedelem
Férfi flanel inggyártók USA
férfi flanel ing
férfi flanel ingek nagykereskedelem

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *