Viselhet télen trópusi gyapjúruhát?

A trópusi gyapjúból készült öltönyök télen elfogadhatók -e, vagy csak a forró nyári időjárási viszonyok lehűtésére tervezték? És hogy van az öltöny színe? Olvasó P Wonders…
Tavaly sötét sötétkék színű öltönyt kaptam a J. Crew -től a trópusi gyapjúban, és kíváncsi vagyok, hogy jó -e a hidegebb hónapokban viselni (New York City -ben élek). A bélem az, hogy figyelembe véve, hogy nagyon sötét a barna gombokkal, téliesnek tűnhet, és nyáron is viselhető, mivel könnyű és lélegző. Ugyanakkor ez az első öltönyöm az ilyen típusú szövetben, és nem tűntem úgy, hogy Gauche -nek, ha van olyan politika, amelyben ez a szövet megfelelő, és amikor nem. valami javaslat?
Érdekes kérdés, Leicester City Mez P olvasó – Kanadai labdarúgó-válogatott Mez és kíváncsi vagyok, hogy hallom, mit mondanak az olvasók. A kezdeti reakcióm itt az volt, hogy télen trópusi gyapjúruhákat viselhet! Szezontalanok! De aztán másodszor kitaláltam magam, és végeztem néhány Google kutatást.
Tehát itt van a sokkal kutatott válaszom: A trópusi gyapjúruhák gyakran egész évben elhasználódnak (lásd Pendleton, megjegyezve, hogy „a legkönnyebb súlyú gyapjúik megfelelőek az egész évben”, és a bluesuits, „szezontalan európai trópusi gyapjúnak hívják. Nyújtás ”).
Mivel ők is elfogadhatók a nyári viselethez, könnyűek és lélegzőek lehetnek-tehát bár nem megfelelőek a téli kopás szempontjából, lehet, hogy kissé fagyosak a poláris örvény leginkább vortex-y napján.

(Segíthetnek néhány rétegezési ötletünk, hogyan kell melegen maradni egy fagyasztó irodában, vagy gondolatok a bélelt nadrágról!)
Különösen akkor, ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy a nők sok alapvető felépítése szezonális/trópusi gyapjú, bár azt mondanám, hogy sok téli napon elfogadhatóak – különösen az a személy számára, akinek csak hetente egyszer kell viselnie öltönyt vagy kevesebb. Ha Ön egyike azoknak az embereknek, akik ötből négy napot viselnek, akkor érdemes nehezebb ruhákat szerezni fésült gyapjúban vagy tweedben – de nem hiszem, hogy meg kellene.
PSST: Itt található néhány kedvenc alapruhánk, sok a trópusi gyapjúban …

Kedvenc középkategóriás öltönyök a nők számára 2022-től: szoknya / Navy / Fekete / Szürke / Navy
És a kedvenc befektetési öltönyök, sok elérhető a trópusi gyapjúban!

A fenti képen a 2022 -es kedvenc befektetési öltönyök közül néhány: nadrág / szoknya / nadrág / szoknya / nadrág

Hölgyeim, mi a gondolatad – van -e különbség a trópusi gyapjú öltöny és a „szezonális” ruhák között? Gondolod, hogy valaki furcsa, ha téli gyapjú öltönyt viselt a téli holtakban?

(A képen: Ann Taylor Tropical Wool One gomb kabát, Costa Rica labdarúgó-válogatott Mez 198 USD)

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *