Elegáns módszerek a póló pólójának

stílusának kifinomult módszereihez a póló stílusának stílusához
2012.06.08., Autanic Global kiadta
Az elmúlt században ez az intelligens-informális alapvető alapvető alapvető alapvető alapvető alapvető alapvető alapvető alapvető alapok a szekrénybe, de nem anélkül, hogy megállítanák a sajátos ifjúsági szubkultúrát. Eredményként végül beágyazódott a kortárs férfi ruházat rendkívül anyagába, amely összecsapás minden jól öltözött srác nyári/tavaszi rotációjába.
A póló crossover ruházatának egy töredéke az alkalmazkodóképességének felel meg. A ruhadarabok, amelyek rendezvények és ruhák sorozatán keresztül működhetnek, mindaddig, amíg meggondolják.
Ezt szem előtt tartva, összeállítottunk néhány nagyon szeretett módszerünket, hogy egy póló pólót sportoljunk a kiemelkedő nagykereskedelmi férfi ruházati gyártóktól, hogy gyakorlati ajánlási pontként szolgáljanak, amikor legközelebb rájössz, hogy eljut a tiédhez.

Egyszerűen tartva
Érted, mi a legjobb dolog a pólóban? Talán az az igazság, hogy nem követeli meg, hogy sokan azt gondolják, hogy az egyik jónak tűnik. Ez az a ruhadarab, amely úgy néz ki, mintha egy kicsit hinned volna a ruhákba, még akkor is, ha még nem. Ez a póló javítása, bár még mindig visszaindult és szép.
Ez az oka annak, hogy az egyik legfinomabb dolog, amit megtehetsz a póló pólójának felépítésekor, az, hogy visszahozza a dolgokat az ABC -hez. Az egyik farmer, chinos vagy rövidnadrág, valamint a nagyon szeretett nyári lábbelivel való együttműködés az időtlen, egyszerű stílus képlete.
Csak a szín és a textúra gondolkodása van. Használja ki ezt a két alapot, hogy megakadályozza, hogy egy rendes öltözék kóboroljon az unalmas területre. Ennek ellenére egy elnyomott kombináció bármilyen módon kockázatmentes tét, csak gondolkodjon az árnyék-illesztésben, hogy a dolgok izgalmasak maradjanak.

Beilleszteni
Időnként a legegyszerűbb divatmozdulatok hatalmas befolyással bírnak. Példa erre a helyzetre, beillesztve az ingét. Megzavarhatja az alapot, ugyanakkor ez is, bár ez a gyors lépés kitartással van az öltözék érzésének módosítására. Használja ki az Ön javára.
Ez az Ivy League által megsértett csavar a tee-tuck-on a gyalogos ruhákat sokkal inkább gondolkodni, mind pedig az egyénre gondolhatja. Csak garantálja, hogy a póló póló úgy illeszkedik, mint egy álom, hogy eltávolítsa a többlet anyagának eltávolítását a nadrág tetején.

Alanic világszerte · kifinomult módszerek a póló stílusának stílusához
A vállalkozástulajdonosok, most itt az ideje, hogy a póló legújabb árnyalatát hozzáadjuk a boltjához. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy kapcsolatba lépjen a legszembetűnőbb Las Vegas -i nagykereskedelmi ruhadarabok támogató csoportjával, valamint az Ön számára vásároljon.

Címkék:
Ruhakészítők Las Vegasban
Ruházati gyártók Las Vegasban
Las Vegas nagykereskedelmi ruházat
Polo póló ingek gyártói
Polo póló ingek készítők USA
Polo póló ingek férfi gyártók
Polo póló ingek nagykereskedelem
Nagykereskedelmi ruhadarabok Las Vegasban
Nagykereskedelmi férfi ruházati gyártók
Nagykereskedelmi edzés ruhadarabok Las Vegasban

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *