A 2014 -es nyári minták öltözék pulóver pulóverrel

pulóver pulóver használatával nem valami baj a 2014 -es nyári minták ruhájában. Bár ez kissé furcsa a nyári napon a forró időjárási viszonyokhoz, de ha trópusi országokban élünk, akkor valami szükséges lenne. Ahhoz, hogy a bőrt a napvihar mellett biztosítsuk, hosszú ruhákkal kell lefednünk a testet.

2014 -es nyári minták öltözék pulóver pulóverrel

És talán néhányan közülük kérdés lesz, mert nem lehetünk divatos, amikor a nyár jön. A válasz: „Ne aggódjon ettől”, továbbra is divatos megjelenést kaphatunk az öltözékkel párosítva a pulóver pulóverrel. Van egy Bunch pulóver mód, amely jobban hozzáadja az öltözékünket.

Lehet, hogy divatossá váljon a pulóverrel már egy évvel ezelőtti mintákkal, és csak a stílus fejlesztését kell kidolgoznunk.

Hogy van ez?

Néhány divatblog -író, akit a Pinterest kaptunk, már megosztott néhány megjelenést, amelyet pulóver pulóverrel használtak a nyári divathoz. Mint az alábbi képeken láthatjuk, akkor megkapja a pillantást, hogyan lehet párosítani a pulóvert más ruhákkal. Például pulóver, csipkével rövid és csak csizmával. Az remek lenne!

Egy újabb pillanatkép, a maxi szoknyát párosítjuk pulóver pulóverrel, amely a nyári napot világosabbá és frissnek tűnik. És az alapvetőek, csak a pulóvert kell párosítanunk bármilyen színt rövidre, jó farmernel vagy csak rövidre. A választott pulóver színétől függően ne tévessze meg az ideális ruhát a ruhájának alsó színéhez.

És mi lenne a kiegészítőkkel? Válassza ki az alapokat, a cipőhöz vagy csak szandálhoz is.

[su_slider source = ”Média: 1737,1749,1748,1747,1746,1745,1744,1743,1742,1740,1739,1738 ″ limit = ″ link = ″ link =” szélesség = ”500 ″ magasság =” 800 ″ limit = ″ link = ”. ″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *