Iskolai ruhák alapvető elemei a tavaszi trendhez 2022

Ecemtturann

Mielőtt elkezdenénk tanulni az iskolában, órákat vehet igénybe, hogy gondolkodjunk arról, hogy mely ruhákat viseljünk iskolába vagy főiskolára az év tavaszán. Néhányan lusta is lehet, mert egész idő alatt online tanulmányozunk a járvány során, és az induláshoz általában olyan létfontosságú ruhákra van szükségünk, amelyek sokkal inkább eksztatikussá tesznek minket az iskolába járáshoz.

Valószínűleg annyi, hogy belefér a kis kollégiumi szoba szekrényébe. És ilyen korlátozott hely mellett be kell állítania egy szekrényt, ahol minden darab fontos. Legalább egy hétre elegendő tiszta ruhával kell rendelkeznie, és elegánsnak kell lennie. Ellenkező esetben hetente többször is elvégzi a ruháját, ami nem lesz ideje vagy akarata.

Itt görgettünk néhány divatbloggert, és megkaptuk az iskolai ruhák inspirációit, a 2022 tavaszi trendhez

Pulóver

A tavaszi tanév kezdete az osztályok kezdetét jelzi, de a pulóvert sem téves. Próbáljon ki egy laza pulóvert vagy kivágott stílust könnyű szövetekben, hogy elegáns maradjon a melegebb napokon.

Nők 3D kötött varrat nélküli pamut mennyiség 3/4 hüvelyes jumper

írta: uniqlo

Nők mosható csíkos gúnyos nyak ugró

Írta: uniqlo

Túlméretezett ing

Kinek szüksége van valami másra, ha a legjobban túlméretezett ing van? A legjobb, ha pihenhet a könyvtárban, vagy hozzáad egy alkalmi-hűvös érintést bármihez, amit visel. Szüksége van egy pólóra az életedben, hogy kényelmesebbé váljon. Vagy ezt a pólót a legjobb, ha önmagában vagy más felsőkre rétegezzük. Párosítsa a farmert egy elegáns megjelenés érdekében.

Túlméretezett kunyhó

H&M által

Nők 100% prémium vászon ing

Írta: uniqlo

Farmer

nisaiinán

Adjon hozzá alapvető ruhadarabokat a ruhájához farmernel, mivel ezek mindig tavaszi kedvencek. Ez hozzáad egy speciális alkalmi stílust, és javítást eredményez, amikor az osztályról az osztályra lép.

Széles magas farmer

H&M által

Felsőruházat

sevvalakmn

A túlméretezett kabát, a kardigán vagy a kabát egész évben félelmetesnek tűnik, és szinte bármit választ.

V-nyakú kardigán

H&M által

Női árokkabát

Írta: uniqlo

Nők uniqlo u kapucnis bluson dzseki

Írta: uniqlo

Tornacipő

Kapcsolja az utcai stílus lényegét az iskolai hangulat stílusának lényegévé. A cipő nem akadályozza meg a következő osztályba való futást. Ráadásul csodálatosnak fog kinézni, amikor viseled.

Finoman összekapcsolt cipő

H&M által

Hátizsák

Miért áldozza fel a vállát túl sok táskával, ha elegáns hátizsákot viselhet? Használjon inkább divatos bőr hátizsákot, Kashima Antlers Mez és a legaranyosabb módja van minden, amire szüksége van az osztályhoz.

Lásd még

Üzlet és stílus, tavaszi divat
ruhák inspo, hogy viseljék a tavaszi esküvői meghívást

Műbőr apró hátizsák

Örökké 21

Válltáska

sahanatalar

Természetesen nem kell az iskolai kellékeket magával vinnie, bárhová is megy. Szerezzen be egy táskát elég nagy, hogy csak az osztályok közötti alapvető elemeket és amikor kimegy.

Faux Croc bőr hordtáska

Örökké 21

Papucscipő

cocobolinho

Ez a régi iskola kedvence mandula-talp frissítést kapott, és továbbra is mindent választ. Helyezze fel a cipőket, és stílusosan diadalmasnak érzi magát.

Lóbitúk

H&M (USA)

Szoknya

Mindannyiunknak vannak olyan napjai, amikor nem zavarhatunk a nadrágot. Tartsa az Crystal Palace FC Mez aranyos szoknyákat Horvát labdarúgó-válogatott Mez a szekrényében a szükségletekhez. Csak húzza fel, adjon hozzá néhány comb magas harisnyanadrágot vagy zoknit, és készen állsz a menni.

Rövid twill szoknya

H&M (USA)

Redős kockás apró szoknya

ÖRÖKKÉ 21

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *