20 stílusos módszer a nyérc kabát viselésére ebben a szezonban

. Klasszikus. Cemine. Ezek a szavak ugrálnak a fejembe, amikor egy hölgyre nézek egy nyércabát segítségével! Van valami ebben a darabban, amely azonnal finomítja az eleganciával való megjelenést.

Őszintén szólva, nincs sokkal jobb parancsikon, hogy egyszerű és könnyű stílusosnak tűnjön, mint egy nyércabátra dobva. Különösen a valódi szőrben, azonnal felteheti a téli szezon stílusát.

Vagy párosítsa magas csizmával, valamint pulóverrel, Fluminense Mez atlétikai kopással vagy akár hippi farmerekkel is, bárki is kihúzhat egy nyércabátot!

Könnyű stílusos, mézes színű nyérkabát, hippi farmer, valamint cica sarok.

könnyed stílusos színes nyérkabát és farmer
A veszteség kielégíti a klasszikusot! Játsszon a részletekkel, a farmer + pontosan ugyanazon színes pulóver (egy life hack), a bőr bokabaciók + bőr öv + bőrfogás, valamint egy vintage nyérc kabátja a ruhának a teljes összegéhez!

Bőr bokabaciók + bőr öv + bőrmegfogás, valamint egy szüreti nyérc kabát a ruhához!
Minden milánói esztétikai érzés középkorban van. Ezt a hölgyet a milánói utcákon fogták el a divathéten, igazán élénk hangulatban. Imádjuk minden egyes lehetőséget a ruhájával kapcsolatban! Mink Patchwork Coat, párosítva fekete harisnyanadrággal, vinilcipővel és bőr szoknyával, élénk pénztárcával, imádnivaló táskával, valamint egy kosárkerék -média fekete kalap!

Mink Patcwork Coat Milano
Veronica Heilbrunner lila nadrágban, benzin hosszú ujjú póló, valamint egy nyilatkozat Gucci Mink Coat!

Veronica Heilbrunner lila nadrágban, benzin hosszú ujjú póló, valamint egy nyilatkozat Gucci Mink Coat!
A Mink Coats bármit megegyezik! Mira Duma még egy szinten vette át az Authleisure stílust! Olyan kényelmesen öltözött a Nike Runners -be, a Black Lookings és a Baseball Cap!

Mira duma atlétika és nyérc kabátja
Klasszikus, mégis egyszerű. Kitten sarok, fekete nadrág, fehér felső, állati nyomtatott bőr tengelykapcsoló, természetes árnyalatok!

Klasszikus, mégis egyszerű. Kitten sarok, fekete nadrág, fehér felső, állati nyomtatott bőr tengelykapcsoló, természetes árnyalatok!
Ha valaha is azon tűnődött, hogyan lehet felhasználni a kontrasztot gyilkos öltözék előállításához, Christine Centenera egyszerűvé tette az Ön számára. Csak használja a fekete aspektusokat egy fekete alapú öltözék előállításához, és húzza le egy nyilatkozatot a fehér kabátba! Christine egyszerű és könnyű stílusosnak tűnt, gyöngy, teljes hosszúságú nyércabát!

gyöngy nyérc hosszú kabát fekete nadrággal és tetejével
gyöngy nyérc hosszú szőrme egy dwhite táska
Chiara Ferragni kapucnis pulóverben, Fendi Szenegáli labdarúgó-válogatott Mez Coat -ban, Hermes Birkin -ben és Karlito kulcstartóban!

Chiara Ferragni kapucnis pulóverben, Fendi Coat -ban, Hermes Birkin -ben és Karlito kulcstartóban!
Persze, soha nem hibázhat a farmernel, azonban a Vivianna Volpicelo stílusú technika természetes tónusokat, valamint hagyományos kiegészítőket tartalmaz, mint például a postai táska, valamint a hippi sál.

Vivianna Volpicela Mink kabát
Pizsamák (valójában elegáns), fényes ékek és zokni is – mindegyik megbocsátható, ha egy nyérfátréteggel fedik le.

Pizsamák (valójában elegáns), fényes ékek és zokni is – mindegyik megbocsátható, ha egy nyérfátréteggel fedik le.
Street Chic. Nagy teljes hosszúságú nyérc (kék írisz), orosz kalap, fehér vinil cipő, Gucci övzsák, farmer és pulóver!

Street Stílusos Mink stílus Párizsban
Összesen fekete + hagyományos nyércabát! Nyilatkozat öltözék!

Lásd még

Shop és stílus, javaslatok és trükkök
3 tipikus melltartó vásárlási hiba, valamint pontosan hogyan lehet megelőzni őket

Kim Kardashian Mink kabát stílus
Figyelem, kérlek, ne próbáld ki ezt a házban! Kaphat azonban néhány ötletet! Anna Dello Russo bebizonyítja, hogy egy újabb világból származik ezzel az excentrikus öltözékkel, amely teljes mértékben támogatja: ombre mink kabát, bolyhos róka szőrme kézitáska, zokni formájú csizma!

Anna Dello Russo Mink stílus
Úgy tűnik, hogy ez olyan, mint „egyáltalán nem öltözék”, azonban a Balck részletei (táska + boka csizma + napfényes szemüveg) élénk színű csomagolással párosítva a különbséget!

nyérc és sál is
Szeretett volna valaha olyan titokzatos Diva lenni? Ha igen, ez az öltözéked. Hatalmas motorháztető, lleather gyilkos kesztyű, hatalmas pénztárca, napszemüveg és nyilatkozatkabát!

Fehér nyérc kabát motorháztetővel
Forró vasárnap Moszkvában! Viselje az AirMax-ot, valamint a farmereket egy könnyű-go-hoz, használjon egy sapkát a fellebbezéshez, kösse össze a kardigánját a középső szakasz körül, és ne emlékezzen az Iráni labdarúgó-válogatott Mez 5000 USD Mink kabátjára! Mint a fehér hosszú nyérc kabátban!

Az imádnivaló módszer, hogy New York -ban nyérc kabátot viseljen. A teknős nack jumper, a sapka és a magas csizma elegendő a hatalmas hideg leküzdéséhez!

Hangulatos New Yorker csizmában gyapjú pólóban, valamint nyérc kabátban
Ha azt akarja, hogy számítson, akkor megteheti a párizsi módon! Az elhalványult ezüst kék nyérc dzseki minden idők klasszikus! Teljesen párosíthatja a fekete elemekkel!

Haladott ezüst kék nyérc kabát Párizsban
Az üldözésstílustól függően válasszon egy nyitott nyércabátot, hogy sokkal egyszerűbb és egyszerűbb megjelenésű legyennull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *