Mennyire sok étel van (és milyen minták?)

Az Amazon Services LLC Associates Program, a társult hirdetési program résztvevői vagyunk. és kapcsolt webhelyek.
Íme egy véletlenszerű kérdés, amelyet nem hiszem, hogy megvitattuk: mennyire sok étel van, mennyire kap új készleteket, és milyen készleteket vagy kínai mintákat kapsz jelenleg?
Korábban már arról írtam, hogy a 20-as évek végén, hogy örökké egyedülállónak éreztem magam, tétováztam, hogy frissítsem a főiskolai korszakokat, és egyébként „Házba állítsam” olyan dolgokkal, amelyeket mindig egy esküvőhöz társítottam. Aztán, egy nap vásárlás közben, láttam egy teáscsészét, amelyet feltétlenül szerettem, és amikor a szett többi részére néztem, hihetetlenül lenyűgözőnek tűnt, és nem olyan drága. (Ez volt a Mikasa Tyler Florence kollekciója.) Tehát kaptam néhány ételt. Anyám, eksztatikus, hogy edényeket szerezzek, folyamatosan kerestem a darabokat, ezért szinte az összes darabot a készletben felszámoltam.

Sajnos, sajnos a szett [kiderült], hogy hajlamos a repedésekre és a chipekre, és néhány darab rendkívül nehéz vagy sebezhető volt – 15 évvel később még mindig sok darab van, de alig használunk néhányat. Ennek ellenére sok helyet foglalnak el a szekrényeinkben és a fiókjainkban.
Aztán, amikor összeházasodtam, regisztráltunk Kína (Lenox Westerly) és Glassware (Waterford Lismore és Mikasa Cheers) -re, és megint megkaptuk az összes darabot-nagyon gondoltam, hogy gyakran nyolc fős vacsorát dobok, gyakran dobok nyolc fős vacsorát, Feltételezem? (Valójában a régóta olvasók emlékezni fognak arra, hogy a hétvégi nyitott szálakban Kína vagy szemüveg szerepelt, mintha együtt ülnénk egy csésze kávét vagy egy koktélt együtt.)
A Sweware számára kaptam egy sor Oneida -mintát, amelyről azt gondoltam, hogy Demeternek hívták a Century 21 -en (RIP), de most látom, hogy egy teljes készlet elérhető az Amazonon, „átmérő” néven, és annyira kísértésem vagyok! ! Évekkel később egy igazán szokatlan kék rozsdamentes acélkészletet is láttam Gorham -től, körülbelül 60 dollárért (200 dollárról), és néhány év alatt nyolc szettet szereztek be.
{Kapcsolódó: Dobsz vacsorákat?}
De természetesen nem használjuk a Kínát gyakran, bár szerencsére mosogatógép biztonságos. Aztán, amikor a gyerekeim kisgyermekek voltak, nagyon sok nagyon kemény ételt kaptam a Corelle-től-megosztott tányérok! 9 ″ tányérok, amelyek sokkal többet használnak, mint a teljes méretű vacsora tányérokat! bögrék! Jelentős tálak, amelyek fantasztikusak a levesre és a pattogatott kukoricára! – És ezeket leginkább mindannyian használjuk.
Tehát az évek során láttam néhány lenyűgöző tányérot vagy darabot, de nagyon habozom, hogy megszerezzem őket, mert egy időben sokkal több darabnál sokkal több darabot nem tartalmaz. (Különösen figyelembe véve, hogy sokkal többet szereztem az ingatlanértékesítésbe … Gyakran találhat egy teljes készletet, mint 80 darab, kevesebb, mint 50 dollárért!) Ezen Négyből, mert csak nincs szükségünk sokkal többre.

(És természetesen, közben anyám megpróbál emlékeztetni az összes különféle kínai szettet, amelyet átad nekem a gyűjteményéből, mind a nagymamámból, valamint az anyósámból és a nagynénémből. )
Kétségkívül nagyon sok véleményem van erről, és szeretném hallani a tiedet-mi volt az étel helyzete az egyetem utáni években? Ha van hivatalos „szett” vagy kínai mintája, mi ez? Azoknak, akik egy kicsit idősebbek, mennyire megszabadulsz a régebbi készletektől (vagy tárolják őket, mint például az alagsorba), és új készleteket szereznek?
Stock fotó sablon segítségével.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *