2022 Lenyűgöző nyári esküvői esemény vendég öltözék koncepciói

Natichualcantara

Csakúgy, mint mindenki más, ebben az évben meglehetősen kaotikus esküvői rendezvény -meghívási rutinunk van, köszönhetően annak, hogy a pandémiás késleltetés miatt most a helyét veszik igénybe. Amellett, hogy a termékek kiválasztására vonatkozik, amelyek hozzáadhatják az esküvői rendezvény szekrényét, a legjobb motivációk mellett, amelyekkel bemutatjuk Önt a cikkhez.

Az esküvői meghívók bőségesek, és mindannyian örülünk annak, hogy a haverok vagy a háztartások, akik azt ünneplik, és megtarthatjuk, hogy virágos ruhákat használhatunk, mint például A vendég ruhák nem lehetetlen. Fokozatosan a nyári románcok a végződéssel pihentető estékké válnak, és néhányuk a forrás előtti javaslatok eredménye.

Rebeccafayehudson

Azáltal, hogy csak hozzáadja a kívánt sarkát, valamint egy csillogó apró tengelykapcsolót, garantáltan a legdivatosabb esküvői esemény vendége. Ráadásul, amikor a hatalmas nap véget ér, akkor le tudja húzni a ruháját, és a naplemente örömére, valamint a tetőtéri rudakkal is viselheti.

Szerencsére még sokkal több motiváció van, amikor a formális viseletre vonatkozik, és bármilyen esküvői rendezvényen is viselheti. Most azt követeljük, hogy az esküvői rendezvények vendégszereplőjének beszerzése legyen, amelyek sokkal időszerűbbnek és esztétikusabban érzik magukat. Amellett, hogy sokkal több motivációt kapunk, ennek óta viseljük őket. Azonban, mivel a megjelenés elegánsnak érzi magát, nem jelzi, hogy nem lehetnek olyan ruhadarabok, amelyeket sok éven át szeretne viselni.

offtomilano

Az alábbiakban kiválasztottuk a 2022-es lenyűgöző nyári esküvői rendezvény vendégszereplő koncepcióit, amelyek divat-tovább érzelmeket éreznek anélkül, hogy elavultak lennének. Reméljük, hogy felfedez valamit egy stílusos öltözéket, amely sokkal több megfelelőt az Ön számára.

elodierómia

Morgan_guillon

Legszebb megjelenésű fekete virágos jacquard nyakkendő midi ruha

Vásároljon itt

Jeanne_andreaa

ASOS stílusú koszorúslány redőzött Cami maxi ruha szatén burkoló derékkal

Vásároljon itt

Nyugati ruha

Vásároljon itt

Merimyntti

Ragyogás és íme, a lime környezetbarát szatén midi ruha

Vásároljon itt

Lásd még

Nyári divat
A legcsókosabb két darab esküvői rendezvény ruha, amely a legmegfelelőbb a nyári mintázathoz 2022

natichualcantara

ASOS stílusú Jersey Slouch fáprált kék színű

Vásároljon itt

kagyló

Asos luxe egy pamutruhát hordoz

Vásároljon itt

chloelecareux

Starlet Derplised Maxi ruha

Vásároljon itt

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *