Bioolaj: áttekintés, ár, hogyan kell használni és előnyökkel

A hormonok dühöngnek a bőrén, vagy az évek során a napnak való kitettség, amely a bőr tompítását eredményezte? Nos, a bioolaj lehet a válasz a bőrének, vagy legalábbis ezt állítja a márka. Tudjuk meg, mi teszi ezt a terméket ilyen rave véleményeket.
Itt végigvezetünk mindazon keresztül, amit tudnod kell a bioolajról.

Mi az a bioolaj?
A bioolaj azt állítja, hogy csökkenti a jeleket, a hegeket vagy akár a foltos bőrt is! Azt is mondják, hogy még a bőr tónusát, a fiatalos bőrt és a dehidrált epidermisz gyógyítását is. A bioolaj -felhasználás egyik leginkább beszélt, hogy csökkenti és megvilágítja a striákat. De mi teszi a bioolaj mágikus elixírként való működését a bőr számára? Ez dekódolható, miután megismerjük azokat az összetevőket, amelyek a bioolajat úgy teszik, hogy mi az.
[Olvassa el: Táplálkozási érték a moringa olajban]
Bioolaj -összetevők
A bioolaj a következő összetevőket tartalmazza:

Botanikusok, például a Calendula officinalis virágkivonat, amely Calendula olaj, Lavandula angustifolia olaj, Rosmarinus officinalis levélolaj, Anthemis Nobilis virágolaj,
Olyan vitaminok, mint a retinil -palmitát (A -vitamin) és a tokoferil -acetát (E -vitamin)
Az olajbázis Kameruni labdarúgó-válogatott Mez magában foglalja a paraffinum folyadékot, a triisononanoin -t, a cetearil -etil -hexanoátot, a glicin -soja -olajat, az izopropil -mirisztátot, a Helianthus annuus magolajat és a bisabololt
A rózsa illata a nyugtató hatás érdekében.
Egyéb komponensek, például parfum, benzil-szalicilát, alfa-izometil-iononok, amil-fahéj, citronellol, kumarin, muskaterek, eugenol, farnesol, hidroxi-citronellalis, hidroxiizohexil-3 ciklohexén karboxaldehide, limonén és linalene, limonén és linalene

Hogyan kell felhordni a bioolajat?
A bioolaj átlátszó palackban érkezik, ami jó dolog, mivel láthatjuk, hogy mennyi az olajszint a palackban. Ez az illatos olaj, amely enyhe illat és néhány gyógynövényes összetevő keveréke, nagyon könnyen használható. Csak vegyen be egy kis mennyiségű olajat és masszírozza a bőrbe. A legjobb dolog ebben az olajban az, hogy nem érzi magát nehéznek, és jól beleolvad a bőrbe. Javasoljuk, hogy az olajat naponta kétszer kétszer kell használni, hogy az eredmények előtt és után megjelenjen a legjobb bioolaj. Ha terhes és aggódik a striák miatt, akkor az olajat a 4. hónap elejétől kell használni.

Mikor Chelsea FC Mez kell használni a bioolajat?
Te tudod használni

Bioolaj a hiperpigmentációhoz
Bioolaj pattanások hegekhez
Bioolaj a pigmentációhoz
Bioolaj a striákhoz

Ami a bioolajat ideálissá teszi a bőrön való felhasználáshoz, az a Purcellin Oil néven. Emellett a bioolaj -készítmény kamillaolajat, körömvirág -olajat, A és E -vitamint, rozmaringolajat és levendulaolajat is tartalmaz. Az illóolajok, a természetes növényi kivonatok és a vitaminok dózisának ezen ritka keveréke hatékonyan működteti a fent említett bőr aggodalmait.

A bioolaj profikja
A csomagolás jó, mivel a kis fúvóka, mint például a palack szája, lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a kívánt mennyiségű olajat kiszorítsa a felesleges olaj pazarlása nélkül.

Az olaj jól összekeveredik, amikor a bőrbe masszírozza megfelelő kör alakú mozgásokkal.

Az olaj Marokkói labdarúgó-válogatott Mez könnyű, könnyen használható és nem túl rendetlen.

Ez az olaj gyorsan megvilágítja a hegeket, ha rendszeresen alkalmazzák az érintett testterületen.

Az olaj felhasználható az arc és a kezek száraz bőrének táplálására és hidratálására.

Használható a test minden részén.

Ez a hegek olajának egyik legjobbja.

A bioolaj a striák előtti és utáni eredmények figyelemre méltó.

Bioolaj hátrányai
Az olaj kissé drága Rs -nél. 450/-

A szaga szaga van, mint a hajolaj (bár ez nem igazán kérdés).

Az olaj nem alkalmas zsíros bőrtípusokra.

Az életkor és a sötét foltok csak látható mértékben elhalványulnak.

Ítélet
A bioolaj egy jó termék, amely elsősorban az égési jeleket, a striákat és a hegeket megvilágítja, de nem mutat ilyen eredményeket, amikor az öregedő bőr sötét foltjain dolgozik. Az olaj felhasználható a száraz arcon táplálékhoz, és segíthet megszabadulni a kiszáradástól, de nem a kombinációhoz vagy a zsíros bőr típusához alkalmas, mivel bőr kitörését okozhatja.
Próbálta már a bioolajat? Szeretne kipróbálni? Dobd el gondolatait és észrevételeit!
Képek forrás: Pinterest

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *