Legyen stílusosan ízléses téli szezonbeli ünnepi öltözékben a közelgő karácsony

, az ünnepi szezonban, valamint a teljes lengésnél, úgy gondolja, hogy a téli szezon ünnepi öltözékének legjobbjai nem lennének ki; Szegülten és villogott? A válasz a PYT -k, valamint a divatisták által a világon elkövetett bűncselekménynek, ezért egy olyan szám kiválasztása, amely melegen, valamint pirítósnak, stílusosnak és nagyon divatosnak is van, akkor viselni kell. Messze és szélesre néztünk, hogy behozzuk a legjobbat, tehát itt van egy pár téli szezon ünnepi öltözék, hogy nyilatkozatot tegyünk. Reméljük, hogy szeretsz utazni!

[Olvassa el: Karácsonyi ünnepi ruha]

Hajtsa be magát a lányok, mert hamarosan jól érezzük a téli szezon esküvői rendezvényt, amely hamarosan megjelenik. Először is Inter Milan Mez ellenőrizzük az ünnepi öltözék -ötleteket!
Téli öltözék -ötletek:
Forrás: tineey.comHaute a hivatalos irodában a munka utáni partin:
Lehet, hogy te az a díva, amelyben az iroda mindig szemmel látja, rövidnadrággal, pólóval, valamint divatos stílusú nők szmokingjával. Párosítsa a megjelenést egy táskával, hogy szégyenteljen, valamint a lábakkal ellátott bootie-sarkokat is.
Forrás: popsugar.comchunky nyilatkozat nyakkamara táskával:
Időnként sokkal több a kiegészítőkkel, mint a ruhákkal, ami fajta divatnyilatkozatot hoz. Egy darab, pieces oxidált nyaklánc, egy bőrzsákkal, a show -hoz jól megy egy fehér kardigán tetejével, valamint egy őszibarack kis szoknyával. Összesen a harisnyakkal, valamint a csizmával vagy a lábakkal ellátott RB Leipzig Mez sarokkal.

[Olvassa el még: Hogyan viseljünk pulóvereket nadrággal]
Forrás: Worldstylish.comtunics, valamint csizma:
Ha olyan színekkel szeretne játszani, amelyek rezonálnak a szezonban, játssz a Red -rel. A vörös SS Lazio Mez tunika felsők fekete nadrággal dühös divatnyilatkozatot jelentenek. Ahogyan csak a lábainak divatos sötétbarna csizmájával látja el a megjelenést- tartsa őket térdhosszúsággal!

[Olvassa el még: hosszú kardigán ruhák]
Forrás: in.pinterest.com/shopdottiethrow egy kicsit csillogva:
Folyójú panelek vagy nadrágok az alsó részhez, krémes és őszibarack peplum tetejével, miért nem? A vastag karkötők és egy óra, egy pár szivattyúval a lábakhoz vagy a slingbacks -hez, teljes megjelenéssel járhat!

Forrás: thedashofdarling.com, hogy könnyű és régóta is megtartsa:
Egy nagy, strukturált, éles szürke kabát, egy kötőfék tetejével, valamint egy pár fehér nadrág az alsó részhez, csizmával együtt; Inkább egy pimasz, mégis elegáns és rendkívül egyszerű ügy a párt számára!
Forrás: Bloglovin.complay Poncho -val:
A színes poncsok pimaszok, valamint melegen és ízlésesnek is tartják Önt. Összesen a megjelenés bőr meztelen táskával, valamint egy teljesen fehér együttessel. Talán egy fekete vegyes ital LBD, ruha vagy fekete lábbeli kötőfékes tetejével!

A rózsaszín tüll szoknya imádnivaló és pimasz, ugyanabban az időben, valamint rózsaszínű használat esetén, akkor lehet, hogy van egy rózsaszín hevederes táska az üzlet számára. Összesen a megjelenés fekete nadrággal az alsó részhez, valamint egy divatos haj íj!
Forrás: Worldstylish.comolive, valamint bőr:
Olive környezetbarát dzsekik, v-nyak tetején, párosítva bőr nadrággal és sarkú lábakkal, miért ne? Ez a kiemelkedő stílus felhasználható hivatalos DO -khoz, valamint irodai partikhoz, tetején, darabos nyakrészletekkel a show -hoz!
[Olvassa el még: téli szezon irodai viselet]
Forrás: in.pinterest.com/jen82bp [sc:mediad]
Smaragd környezetbarát ruha:
A ruha erejét nem lehet aláásni, hanem különösen akkor, ha dinamikus smaragdzöldekben van. Összesen a megjelenés minimalizmussal, smink kevesebb, egy divatos hordtáska a kezében, sarok a lábakhoz, és melegen tartja a pirítós szintetikus szőrmát!
Forrás: Bloglovin.comLace, valamint MIDI:
A piros midi szoknyák párosíthatók egy csipke tetejével ehhez a legfelsõbb stílusos divatos megjelenéshez. A lábak sarka hozzáadódik a nagysághoz, míg a kézi táska miatt az érzéki varázsa átjut!
Forrás: Pinkpeonies.com [szintén olvasható: Animal Print a télhez]
Skortok, valamint egy csíkos felső:
Tartsa melegen a lábak átlátszatlan lábaival, valamint a háborús súrlódásokkal, éles vágásokkal, hogy az érzést körülölelje. Összesen a megjelenés egy csíkos tetejével, valamint egy topknot -val a show -hoz!
Forrás: Lookbook.NILED A megjelenés, ugye? Nos, könnyűek voltak, és pimaszok voltak, hogy szégyenteljenek. Itt voltak a legjobb téli szezonbeli öltözék -koncepciók, amelyeket találtunk, olyan egyszerű emulálásra, valamint nem a költséges fajtákra. Érezd jól magad a téli ünnepi öltözékkel!
Képforrás: Pinterest

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *